Азық-түліктердегі органикалық заттар: нәруыздар, майлар, көмірсулар.
Сабақ № 14 Тақырып -Органикалық және бейорганикалық заттар. Образовательный канал Өрлеу.
Оргaникалық заттар – негізінен тірі ағзаларда түзілетін заттар. Органикалық заттардың сипаттамасы.
Қатыспағандар: Сабақтың тақырыбы. Азық –түліктердегі органикалық заттар: майлар, көмірсулар, нәруыздар. Осы сабақта қол жеткізілетін оқу мақсаттары (оқу бағдарламасына сілтеме). 7.4.1.3 - азық – түліктерде көмірсулар...
Пән: Биология Ұзақ мерзімді жоспар бөлімі: Су мен органикалық заттар Сабақ тақырыбы: Азық- түлік өнімдеріндегі органикалық заттар: нәруыздар, майлар, көмірсулар. Осы сабақта қол жеткізілетін оқу мақсаттары (оқу бағдарламасына сілтеме): оқушылар: азық- түлік өнімдерінің...
Азық – түліктердегі органикалық заттар: нәруыздар, майлар, көмірсулар. Материал жайлы қысқаша түсінік: жаңартылған бағдарлама бойынша жасалған.
Азық – түліктердің құрамында органикалық заттар бар екендігін біледі. Көмірсулар, майлар, нәруыздар ерекшеліктерін салыстырады. Тәжірибе арқылы тағам құрамындағы органикалық заттарды анықтайды. Тағам құрамындағы органикалық заттардың пайыздық мөлшерін...
Органикалық заттар – негізінен тірі ағзаларда түзілетін заттар. Органикалық заттардың сипаттамасы.
Су және органикалық заттар. Сабақтың тақырыбы: Азық – түліктердегі көмірсулардың, нәруыздардың және майлардың.
Азық адам денсаулығын сақтау үшін және оның жұмыс қабілеттілігі үшін маңызды фактор